Lasopleidingen

Wij bieden complete lasopleidingen aan voor onervaren en ervaren lassers. Wij maken gebruik van de faciliteiten van het ROC Rivor in Tiel, daar verzorgen wij zowel de theorie als de praktijk lessen. Praktisch voor onze cursisten is dat al onze lessen plaatsvinden in de avonduren (18.30 tot 21.30 uur) op doordeweekse avonden (maandag t/m donderdag). Ieder opleidingstraject is op basis van een heel schooljaar van 25 lesavonden met een frequentie van één avond per week.

De lasopleidingen worden gegeven op het ROC Rivor
Bachstraat 1, 4003 KZ te Tiel

Subsidie

Sommige bedrijven en ZZP’ers kunnen aanspraak maken op subsidie voor onze lasopleidingen, bekijk hier of uw daarvoor in aanmerking komt.

Subsidies bekijken

Opleidingen

Bekijk hier ons opleidingsoverzicht en de tarieven per opleiding. Als u nog vragen heeft over onze lasopleidingen, neem gerust contact op!

Bekijk onze opleidingen Tarieven

HVO Niveau 3 & 4 erkend

Lastechniek Rivierenland is door het Nederlands Instituut voor de Lastechniek (NIL) HVO Niveau 3 & 4 gecertificeerd. Na het slagen van het examen ontvangt de cursist een diploma erkend door het NIL.

Bekijk ons certificaat

WIJ GEVEN ZOWEL THEORIE ALS PRAKTIJK

Lasser worden?

Direct inschrijven? Dat kan! Vul het inschrijfformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inschrijven

Onze opleidingen

Lasser worden?

Lastechniek Rivierenland is trots om de standaard van onervaren en ervaren lassers naar een hoger niveau te brengen. Met diverse (opleidings)professionals in huis, delen wij graag onze kennis met u op het gebied van las opleidingen, advies en certificering.
Snel inschrijven