Over ons

Wij van Lastechniek Rivierenland werken vanuit onze bedrijfslocatie in Opijnen. Wij staan klaar voor lasbedrijven door middel van advies en certificering voor projecten, verkoop van lasapparaten inclusief toebehoren en materiaal en het opleiden van lassers op elk gewenst niveau.

Achtergrond

Jonathan heeft ruim 10 jaar praktijk ervaring als lasser en bouwer in de constructie en petrochemie wereld. Daarnaast heeft hij als monteur en verkoper kennis en ervaring opgedaan om lastechnieken niet alleen als gebruiker eigen te maken, maar ook de externe facetten die daarbij komen kijken.

Kennis delen met onze lasopleidingen

Naast lasadvies, project certificering en verkoop is Lastechniek Rivierenland gespecialiseerd in het verzorgen van diverse lasopleidingen. Als lasinstructeur heeft Jonathan de volgende certificeringen, erkend door Het Lasinstituut:

  • HVO niveau 1 t/m 4
  • IWP (International welding practioner)
  • IWS (international welding specialist)
  • IWT (international welding Technologist)
  • VT-w2 (visueel laspinspecteur)

Lasopleidingen op maat

Samen met een team van vakdocenten geven wij diverse lasopleidingen op verschillende niveaus. Zowel beginners als ervaren lassers kunnen bij ons terecht om hun kennis te vergoten in zowel theorie als praktijk.

Lasser worden?

Direct inschrijven? Dat kan! Vul het inschrijfformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inschrijven

Onze vakdocenten